Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Arm & Hammer

Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER Šampon bez suza za mačiće 591ml Šampon blage formule za mačiće ne izaziva iritaciju očiju i nezno čisti dlaku i kožu Vašeg ljubimca...
742,88 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER Šampon za mačke protiv perutanja i neprijatnih mirisa 591ml Ekstremno blag i nežan odlično će očistiti dlaku i kožu mladih ali i odraslih macaka sa osetljivom kožom koja je sklona perutanju.  ..
742,88 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER - Clinical dental ekstra - dodatak vodi za oralnu higijenu za pse - Dentalni ratvor za odrasle pse bez ukusa i bez mirisa. Jednostavan za korišćenje! Sipajte u vodu za piće svog psa. Tako efikasno negujete zube svog psa svaki put kada pije vode! Formula sa sodom bikarbonom pomaže u uklanj..
790,79 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER - Dental dodatak vodi za oralnu higijenu za mačke za mačke, bez mirisa i ukusa. Pomešajte sa vodom za piće Vaše mačke i dentalni dodatak osvežava dah mačke svaki put kada pije vode! Formula sa sodom bikarbonom, ovaj dodatak vodi bez mirisa i ukusa pomaže u uklanjanju bakterija koje uzroku..
690,69 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER - Dental koska za čišćenje zubnih naslaga - neka se vaš pas zabavlja satima: zanimljivi ergonomski oblik produžiće vreme igre, dok će prorezi za čišćenje zuba pomoći uklanjanju kamenca i naslaga. Za najjače žvakače - Napravljeno od super jakog najlona. Optimalno čišćenje: Termoplastične (..
786,63 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER - Fresh set za kontrolu stvaranja zubnih naslaga kod pasa - dentalni set protiv zubnog kamenca za pse - banana i menta. Poklopac za četkicu pomaže u zaštiti od bakterija kada se četkica ne koristi. Sastav: sorbitol, voda, hidratisani silicijum dioksid, kalcijum karbonat, polisorbat 20, c..
935,38 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER - Fresh set za kontrolu zadaha kod pasa Arm & Hammer dentalna voda za za pse – đumbir i vanila. Poklopac za četkicu pomaže u zaštiti od bakterija kada se četkica ne koristi. Sastav: sorbitol, voda, hidratizovani silicijum dioksid, kalcijum-karbonat, polisorbat 20, celulozna guma, natrij..
935,38 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER - Igračka za pse u obliku kosti sa ukusom piletine - Napravljen od čvrstog, izdržljivog najlona. Pruža dugotrajan užitak, zadovoljava prirodnu potrebu vašeg psa da žvaće i podstiče pozitivne navike žvakanja. Osim toga, čestice podignute tokom žvakanja promovišu čiste zube i pomažu u kont..
1.049,13 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM & HAMMER AH-Dental igračka T-REX dinosaurus Igračka sa najlonom: dentalna igračka napravljena je od izuzetno jakog najlona sa ukusom nane. Prorezi za pročišćavanje pomažu u uklanjanju kamenca i naslaga. Zabavni oblik dinosaurusa produžiće vreme igre i zabavljaće vašeg četvoronožnog prijatelja s..
1.049,13 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER Clinical Set za negu desni Formula sa sodom bikarbonom. Sa ukusom piletine i mirisom sveže mente. Klinički stomatološki komplet za zdravlje desni za pse. Svakodnevnom upotrebom rezultati će biti vidljivi! Sastojci su prirodnog porekla. Enzimska pasta za zube za pse. Prirodno bilje poma..
935,38 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER Dental Advanced sprej protiv zubnih naslaga Kontrola zubnog kamenca, zubni sprej za pse, aroma mente, pomaže u borbi protiv kamenca lak za upotrebu. Zubni sprej Arm & Hammer ™ Control olakšava negu zuba kućnih ljubimaca. Formuliran sa prirodnom, moćnom sodom bikarbonom, jednostavan sprej..
690,69 RSD
Brend: Arm & Hammer
Arm & Hammer Fresh Breath dentalni sprej sa nanom.Osvežava dah, pomaže u eliminisanju bakterija koje izazivaju loš zadah. Lak za upotrebu! Formulisan sa prirodnom sodom bikarbonom, sprej pomaže u osvežavanju daha i održavanju čistih zuba. Sastav: voda, cetilpiridinijum hlorid, sorbitol, polisorbat 2..
664,13 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER Dental Advanced za kontrolu stvaranja zubnih naslaga kod pasa Arm & Hammer dentalni set za pse, protiv zubnog kamenca, sa ukusom govedine.Pomaže u borbi protiv zubnog kamenca. Pasta za zube sa enzimima. Enzimi pomažu u borbi protiv kamenca, vodećeg uzroka bolesti desni i propadanja i/ili..
935,38 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER Dental set za uklanjanje zubnih naslaga: pasta i 2 navlake za prst Sastav: sorbitol, voda, hidratizovani silicijum dioksid, kalcijum-karbonat, polisorbat 20, tetrasatrijum-pirofosfat, celulozna guma, natrijum-hlorid, aroma, natrijum-bikarbonat, cinkov glukonat, proteaze, timol. Nije za l..
772,59 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER Dentalni set za mačke: zubna pasta sa 2 četkice - navlake za prst – pasta za zube sa 2 navlake za prst od mikrovlakana – osvežava dah mačića i mačaka sa aromom tunjevine. Enzimska pasta za zube Arm & hammer Fresh Breath poštuje najviše standarde kada je reč o čišćenju zuba i osvežavanju d..
772,59 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER Dezodorans za mačke u peni, efikasan protiv perutanjaMoćna formula sa sodom bikarbonom.Arm and Hammer 2-in1 Dander & Odor Control pena za kontrolu mirisa sa prirodnim sastojcima koji pomažu u hidrataciji dlake, kako bi se smanjila pojava peruti. Čestice sode bikarbone rastvaraju se, uklan..
772,59 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 28 (2 strana)