Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Arm & Hammer

Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER Šampon bez suza za mačiće 591ml Šampon blage formule za mačiće ne izaziva iritaciju očiju i nezno čisti dlaku i kožu Vašeg ljubimca...
742,88 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER Šampon za mačke protiv perutanja i neprijatnih mirisa 591ml Ekstremno blag i nežan odlično će očistiti dlaku i kožu mladih ali i odraslih macaka sa osetljivom kožom koja je sklona perutanju.  ..
742,88 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER - Dental koska za čišćenje zubnih naslaga - neka se vaš pas zabavlja satima: zanimljivi ergonomski oblik produžiće vreme igre, dok će prorezi za čišćenje zuba pomoći uklanjanju kamenca i naslaga. Za najjače žvakače - Napravljeno od super jakog najlona. Optimalno čišćenje: Termoplastične (..
786,63 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER - Fresh set za kontrolu stvaranja zubnih naslaga kod pasa - dentalni set protiv zubnog kamenca za pse - banana i menta. Poklopac za četkicu pomaže u zaštiti od bakterija kada se četkica ne koristi. Sastav: sorbitol, voda, hidratisani silicijum dioksid, kalcijum karbonat, polisorbat 20, c..
935,38 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER - Fresh set za kontrolu zadaha kod pasa Arm & Hammer dentalna voda za za pse – đumbir i vanila. Poklopac za četkicu pomaže u zaštiti od bakterija kada se četkica ne koristi. Sastav: sorbitol, voda, hidratizovani silicijum dioksid, kalcijum-karbonat, polisorbat 20, celulozna guma, natrij..
935,38 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER - Igračka za pse u obliku kosti sa ukusom piletine - Napravljen od čvrstog, izdržljivog najlona. Pruža dugotrajan užitak, zadovoljava prirodnu potrebu vašeg psa da žvaće i podstiče pozitivne navike žvakanja. Osim toga, čestice podignute tokom žvakanja promovišu čiste zube i pomažu u kont..
1.049,13 RSD
Brend: Arm & Hammer
Formula sa sodom bikarbonom. Sa ukusom piletine i mirisom sveže mente. Klinički stomatološki komplet za zdravlje desni za pse. Svakodnevnom upotrebom rezultati će biti vidljivi! Sastojci su prirodnog porekla. Enzimska pasta za zube za pse. Prirodno bilje pomaže umirivanju osetljivih i upaljenih desn..
935,38 RSD
Brend: Arm & Hammer
Arm & Hammer Fresh Breath dentalni sprej sa nanom.Osvežava dah, pomaže u eliminisanju bakterija koje izazivaju loš zadah. Lak za upotrebu! Formulisan sa prirodnom sodom bikarbonom, sprej pomaže u osvežavanju daha i održavanju čistih zuba. Sastav: voda, cetilpiridinijum hlorid, sorbitol, polisorbat 2..
664,13 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER Dentalni set za mačke: zubna pasta sa 2 četkice - navlake za prst – pasta za zube sa 2 navlake za prst od mikrovlakana – osvežava dah mačića i mačaka sa aromom tunjevine. Enzimska pasta za zube Arm & hammer Fresh Breath poštuje najviše standarde kada je reč o čišćenju zuba i osvežavanju d..
772,59 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER Dezodorans za mačke u peni, efikasan protiv perutanjaMoćna formula sa sodom bikarbonom.Arm and Hammer 2-in1 Dander & Odor Control pena za kontrolu mirisa sa prirodnim sastojcima koji pomažu u hidrataciji dlake, kako bi se smanjila pojava peruti. Čestice sode bikarbone rastvaraju se, uklan..
772,59 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER Igracka aligator mini super dental 13 cm IGRAČKA ALIGATOR MINI SUPER DENTAL 13 cm sa mentom. Podstiče i stimuliše Vašeg psa na žvakanje. Udubljenja i neravnine pomažu u čišćenju zuba. Za umerene žvakače, težine do 15 kg. Nagradite svog psa korisnom, zabavnom igračkom! Kada birate za psa ..
812,88 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER Igracka gorila mini super dental 9 cm A&H IGRAČKA GORILA MINI SUPER DENTAL 9 cm Tip žvakalice: ekstremno jaka Arm & Hammer dentalna igračka napravljena je od izuzetno izdržljive prirodne gume koja odgovara i najekstremnijim žvakačima. Ova zabavna dentalna igračka, interesantnog oblika, ..
812,88 RSD
Brend: Arm & Hammer
AH Igračka za čišćenje zuba aligator Arm & Hammer igračka za žvakanje za pse aligator, sa mentom i sodom bikarbonom. Preporučuje se za pse do 15 kg telesne mase. Materijal: guma. Aroma mente. Igračka podstiče Vašeg psa na žvakanje, dok ispupčenja i udubljenja pomažu čišćenju zuba. Nagradite svog ps..
1.136,63 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER Igračka za čišćenje zuba gorila Punjeno sodom bikarbonom. Preporučuje se za pse do 15 kg. Podstiče konstruktivno žvakanje! Žljebovi pomažu u čišćenju zuba. Doseže do linije desni. Pomaže u uklanjanju naslaga i kamenca. Nagradite svog psa igračkom koja pruža više! Preusmerimo destruktivno..
1.136,63 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER Puppy set za dentalnu higijenu za stenad Sadrži: pastu za zube (kikiriki puter), malu četkicu za zube, navlaku za prst od mikrofibera. Sa aromom kikiriki putera. Arm & Hammer  Complete Care Puppy Dental Kit sa lakoćom održava dentalnu higijenu Vašeg psa. Pasta sa enzimima za zube: enzi..
699,13 RSD
Brend: Arm & Hammer
ARM&HAMMER Set za negu desni: zubna pasta sa 2 četkice - navlake za prst. Sa ukusom piletine. Znamo koliko vam je važan Vaš ljubimac. Zbog toga je enzimska pasta za zube Arm and Hammer Tartar Control specijalno formulisana da štiti i čuva zube Vašeg psa. Sastav: sorbitol, voda, hidratisani silicijum..
772,59 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 19 (2 strana)