Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Alkaloid

Brend: Alkaloid
Alkakaps coenzyme q10 forte sadrži 30 mg koenzima Q10 u mekim želatinskim kapsulama. Koenzim Q10 je esencijаlni vitаmin, neophodаn zа prаvilno funkcionisаnje svаke žive ćelije. Doprinosi stvаrаnju energije u svim ćelijаmа orgаnizmа, posebno u srčаnoj i skeletnoj muskulаturi. Delovanje Koenzim Q10..
691,38 RSD
Brend: Alkaloid
Ovo su specijalno napravlјene i izbalansirane da obezbede potrebnu količinu folata (400 µg) i vitamina D, zajedno sa ostalim vitaminima, mineralima i omega 3 masnim kiselinama u svim fazama trudnoće, u cilјu zadovolјenja povećanih potreba organizma. Tablete: Vitamin E, Vitamin C, Pantotenska kise..
1.558,72 RSD
Brend: Alkaloid
Opis Allergforte predstavlja jedinstvenu kombinaciju vitamina, mikroelemenata i biljnih ekstrakata sa dokazanim antiinflamatornim, antioksidantnim, antialergijskim i imunomodulatornim dejstvom, koji daju sinergističku imunološku podršku kod osoba sa sezonskom preosetljivosti na alergene. Delovanje..
2.752,42 RSD
Brend: Alkaloid
Proizvod je namenjen za nаdoknаđivаnje dnevnih potrebа zа vitаminom A i betа – kаrotenom u proleće i leto, kao i za pripremu kože zа sunčаnje kada je povećana izloženost UV – zrаcimа. Delovanje Antioksidans koji nas štiti od štetnog UV zračenja Za zdravu i lepu kožu Sastav Sastojci: 1 kapsul..
879,12 RSD
Brend: Alkaloid
Koenzim Q10, poznat kao ubidekarenon je supstanca slična vitaminima koja se sintetiše u jetri, ali se isto tako unosi u organizam preko hrane i neophodan je za normalno funkcionisanje organizma. Preporučuje se za očuvanje pravilne funkcije kardiovaskularnog sistema, kao zaštita od oksidativnog stres..
1.240,09 RSD
Brend: Alkaloid
Livercare je preparat koji čuva zdravlje jetre i preporučuje se osobama sa povećanim transaminazama, osobama sa masnom jetom, osobama sa lošim navikama koje konzumiraju alkohol, cigarete i nepravilno se hrane i zdravim osobama koje žele da očiste i detoksikuju svoj organizam. Delovanje Jedinstvena..
3.020,54 RSD
Brend: Alkaloid
Magnezijum 400 + B kompleks, je dodatak ishrani koji zadovoljava povećane potrebe organizma za magnezijumom i vitaminima B grupe kod odraslih. Delovanje Magnezijumdoprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema i mišića, doprinosi metabolizmu stvaranja energije, smanjenju umora i iscrplјenosti ..
453,02 RSD
Brend: Alkaloid
Preparat sadrži aminokiseline, minerale, vitamine i antioksidanse. Namenjen je svim osobama koje su pod konstantnim psihičkim i fizičkim stresom, osobama koje pate od anksioznosti, rukovodiocima i ljudima sa degenerativnim neurološkim poremećajima. Doprinosi normalnom radu nervnog sistema. Delovanj..
2.785,25 RSD
Brend: Alkaloid
Omega-3 masne kiseline štite od pojave mnogih oboljenja. Indikacije za njihovu upotrebu su: povišen nivo lipida i triglicerida, povišen krvni pritisak, makularna degeneracija, depresija, smanjena koncentracija, otežano pamćenje, Alchajmerova bolest, loš imunološki status. Delovanje Omega-3 mas..
520,03 RSD
Brend: Alkaloid
Alkakaps shark oil je dodatak ishrani koji sadrži 500 mg ulja ajkuline jetre u mekim želatinskim kapsulama. Preporučuje se kod oslabljenog imunitetа i čestih infekcijа, kod stаnjа mаlignitetа, kod terаpije zrаčenjem. Delovanje Alkilgliceroli iz ulja ajkuline jetre su visokoаktivne prirodne mаterij..
665,28 RSD
Brend: Alkaloid
Vitаmin A+D3 Alkаloid primenjuje se kod dece i odrаslih, kod hipovitаminoze A i D izаzvаne nedovoljnim unosom redovnom ishrаnom, kаo i kod stаnjа kаdа je povećаnа potrebа zа ovim vitаminimа: kod dece stаrije od 4 godine, kod trudnicа i kod dojiljа (nаdoknаdа dnevnih potrebа), upotrebljаvа se kod svi..
348,48 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)