Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Adoc

Brend: Adoc
Arterinorm je jedinstveni dijetetski suplement koji pomaže u normalizaciji povišenog nivoa holesterola kao i smanjenju rizika od nastanka ateroskleroze. Upotreba Arterinorm-a se savetuje kod osoba sa povišenim “lošim”, ukupnim holesterolom i trigliceridima. Doprinosi normalnom metabolizmu homociste..
820,52 RSD
Brend: Adoc
Dibuzin je dijetetski proizvod jedinstvene formulacije na tržištu koji u svom sastavu sadrži kalcijum butirat, cink i vitamin D. Dibuzin ublažava: Stomačni bol Poremećaj pražnjenja Loše varenje, nadimanje Osećaj punoće ili težine u stomaku Dibuzin se koristi kao dijetetski tretma..
1.560,00 RSD
Brend: Adoc
Dibuzin je dijetetski proizvod jedinstvene formulacije na tržištu koji u svom sastavu sadrži kalcijum butirat, cink i vitamin D. Dibuzin ublažava: Stomačni bol Poremećaj pražnjenja Loše varenje, nadimanje Osećaj punoće ili težine u stomakuDibuzin se koristi kao dijetetski tretman ko..
3.120,00 RSD
Brend: Adoc
ROK TRAJANJA; MART 2023Ecotonic je oralni rastvor u bočicama koji vraća organizmu snagu i energiju! Svaka bočica Ecotonic-a sadrži bioaktivna jedinjenja ženšena, matičnog mleča, meda i borovnice, kao i kombinaciju mikronutrijenata poput vitamina, minerala i L-karnitina koji udruženim delovanjem pob..
1.340,15 RSD
Brend: Adoc
Nuronorm je dodatak ishrani u vidu tableta sa produženim oslobađanjem jedinstvenog sastava pored alfa-lipoinske kiseline u dozi od 600 mg sadrži i cink, L-karnozin i kompleks vitamina B. Najčešće se preporučuje kod oštećenja nerava nastalim kao posledica dijabetesa (šećerne bolesti) - dovodi do sman..
1.569,36 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)