Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

GlobiFer forte tbl 40 GLOBIFER INTL

GlobiFer forte tbl 40 GLOBIFER INTL

GlobiFer forte je dodatak ishrani sa gvožđem i hemoglobinom koji se koristi u situacijama kada se putem hrane ne obezbeđuje dovoljna količina gvožđa ili u slučaju povećane potrebe kod određenih osoba kao što su trudnice ili dojilje, starija populacija, deca i mladi u razvoju.

Delovanje

Gvožđe učestvuje u normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i sintezi hemoglobina, a takođe je neophodno za obavljanje velikog broja vitalnih funkcija u organizmu koje direktno zavise od njegovog dovoljnog unosa. Nizak nivo ili ispražnjene rezerve gvožđa u organizmu dovode do pojave vrtoglavice, slabosti i zamora. Kod žena, posebno u reproduktivnom periodu, često se javlja smanjenje broja crvenih krvnih zrnaca. Žene koje planiraju trudnoću kao i trudnice imaju veće potrebe za unosom gvožđa u cilju povećanja nivoa hemoglobina. Starija populacija sa smanjenim unosom hranljivih materija, kao i osobe na dijetama mogu imati ispražnjene rezerve gvožđa u organizmu. Globifer forte je dodatak ishrani namenjen svim navedenim stanjima povećanih potreba za unosom gvožđa i nadoknadi njegovog nedostatka u organizmu.

Sastav

Aktivni sastojci u jednoj tableti:

Gvožđe 18mg

Goveđi hemoglobin u prahu 510mg

Način primene

1 tableta dnevno sa čašom vode.

Dodatne informacije

Pakovanje: 40 tableta

Na resorpciju gvožđa iz preparata Globifer ne utiče hrana, čaj i kafa.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.999,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.999,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.