Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Centrum men tbl 30 PFIZER

Centrum je kombinacija vitamina, minerala i oligoelemanata posebno prilagođena potrebama muškaraca.


Delovanje

Centrum pruža nutritivnu i energetsku podršku zahvaljujući B vitaminima i gvožđu, sadrži najvažnije vitamine i minerale za potrebe muškaraca, uključujući cink koji je odgovoran za plodnost, vitamine i minerale koji doprinose boljoj funkciji imunog sistema, kalcijum, magnezijum, vitamin D za funkciju mišića i vitamin B1 za funkciju srčanog mišića.

Sastav

Vitamin A  800 mcg

Vitamin E  18 mg

Vitamin C  120 mg

Vitamin K  30 mcg

Vitamin B1 (Tiamin)  1.6 mg

Vitamin B2 (Riboflavin)  2.1 mg

Vitamin B6  2.1 mg

Vitamin B12   3 mcg

Vitamin D  5 mcg

Biotin  62.5 mcg

Folna kiselina  200 mcg

Niacin 20 mg

Pantotenska kiselina (Vitamin B5)  7.5 mg

Kalcijum  200 mg

Fosfor  105 mg

Magnezijum  120 mg

Gvožđe   3.75 mg

Jod  100 mcg

Bakar  500 mcg

Mangan  2 mg

Hrom   40 mcg

Molibden  50 mcg

Selen   30 mcg

Cink   5 mg

Način primene

Uzima se jedna tableta dnevno, posle obroka.

Dodatne informacije

Pakovanje: 30 tableta

Centrum Men pogodan je za osobe netolerantne na gluten kao i za dijabetičare.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.999,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.999,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.