Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Biofar 12vit+12min eff 20 AMICUS

Biofar 12 vitamina+12 minerala je vitaminsko-mineralni dodatak ishrani koji u potpunosti zadovoljava dnevne potrebe za 12 osnovnih vitamina i isto toliko minerala i oligoelemenata. Time se omogućava normalno funkcionisanje organizma i jačanje njegove odbrambene moći. Preparat se preporučuje adolescentima, odraslima, sportistima, starijim osobama, osobama pod stresom i osobama na dijeti.
Preparat je sa prirodnim bojama i aromom, bez šećera i aspartama, prijatnog voćnog ukusa.

Delovanje

Biofar 12 Vitamina 12 Minerala pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojci doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti (gvožđe, magnezijum, vitamini B2, niacin, pantotenska kiselina, B6, folat, B12 i C) i doprinose normalnom održavanju energetskog metabolizma (kalcijum, bakar, gvožđe, jod, magnezijum, mangan, fosfor, vitamini B1, B2, niacin, pantotenska kiselina, B6, biotin, B12 i C). Ostali aktivni sastojci doprinose normalnom funkcionisanju imunog sistema (selen, vitamini A i D3, cink).

Sastav

1 šumeća tableta sadrži: Vitamin A 800 µgRE; Vitamin B1 1,4 mg; Vitamin B2 1,6 mg; Niacin 18 mg; Pantotenska kiselina 6 mg; Vitamin B6 2 mg; Biotin 150 µg; Folna kiselina 200 µg; Vitamin B12 1 µg; Vitamin C 60 mg; Vitamin E 10 mg; Vitamin D3 5 µg; Fosfor 126,3 mg; Kalcijum 120 mg; Magnezijum 45 mg; Kalijum 20 mg; Cink 7,5 mg; Gvožde 2,8 mg; Mangan 1 mg; Bakar 500 µg; Jod 100 µg; Selen 50 µg; Molibden 50 µg; Hrom 25 µg.

Preparat je sa prirodnim bojama i aromom, bez šećera i aspartama, prijatnog voćnog ukusa.

Način primene

Jednu tabletu dnevno rastvoriti u velikoj čaši vode, poželjno je popiti ujutro, nakon doručka.

Dodatne informacije

Pakovanje: 20 šumećih tableta.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.999,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.999,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.