Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Nuronorm tbl 20 ADOC 1+1 GRATIS

Nuronorm je dodatak ishrani u vidu tableta sa produženim oslobađanjem jedinstvenog sastava pored alfa-lipoinske kiseline u dozi od 600 mg sadrži i cink, L-karnozin i kompleks vitamina B. Najčešće se preporučuje kod oštećenja nerava nastalim kao posledica dijabetesa (šećerne bolesti) - dovodi do smanjenje bola i neprijatnih senzacija, kao i bolji osećaj vibracija i toplote u stopalima. Dodatno, primena Nuronorma može doprineti regulaciji metabolizma šećera u krvi. Doprinosi regulaciji masnoća u krvi, a smanjuje i nivo faktora zapaljenja.

Zbog jedinstvene formulacije, Nuronorm može imati još širu primenu. Poznato je da doprinosi olakšanju bolova koji se javljaju u krstima, kao i da poboljšava mokrenje i erekciju kod muškaraca.
Takođe, ima svoju ulogu u dodatnom tretmanu drugih vrsta oštećenja nerava poput uklještenja, zapaljenja, povreda ili zbog dugotrajnog uzimanja alkohola.

Sadržaj aktivnih komponenti proizvoda u jednoj tableti:
Alfa lipoinska kiselina 600 mg
L-karnozin 165 mg
Cink 7.5 mg
Nikotinamid (vit. PP) 9 mg
Pantotenska kiselina (vit. B5) 3 mg
Piridoksin (vit. B6) 1 mg
Riboflavin (vit. B2) 0.8 mg
Tiamin (vit. B1) 0.7 mg
Cijanokobalamin (vit. B12) 0.5µg
Folna kiselina 100 µg

Preporučena doza: 1 tableta dnevno, poželjno pre obroka

Rok 30.04.2023.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.999,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.999,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.