Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

WAGS&WIGGLES Sredstvo za čišćenje sa mirisom borovnice - neutrališe tragove urina

Wags&Wiggles Sredstvo Za Čišćenje Sa Mirisom Borovnice - Neutrališe Tragove Urina
WAGS&WIGGLES Sredstvo za čišćenje sa mirisom borovnice - neutrališe tragove urina
WAGS&WIGGLES Sredstvo za čišćenje sa mirisom borovnice - neutrališe tragove urina UK WAGS & WIGGLES SREDSTVO sredstvo za čišćenje sa mirisom borovnic..
961,63 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Wags & Wiggles
  • Šifra proizvoda: 044-025-04407
WAGS&WIGGLES Sredstvo za čišćenje sa mirisom borovnice - neutrališe tragove urina

UK WAGS & WIGGLES SREDSTVO sredstvo za čišćenje sa mirisom borovnice uništava tragove urina na tepisima i tapacirungu, uklanja mrlje i mirise, sprečava ponovno “obeležavanje teritorije”... Oprez: nadražuje oči. Zahvaljujući preciznoj kapici lako se nanosi direktno na fleku. Ekspresno razbija čestice urina. Moćan je na odstajalim mrljama, a nežan na tepihu, nameštaju. Soda bikarbona uklanja neprijatne mirise. Uputstvo za upotrebu: očistite prethodno čvrst ili tečan otpad. Nanesite sredstvo na zaprljano mesto, i ostavite ga 3-5 minuta da prodre kroz mrlju. Pokupite višak vlage krpom i ponovite postupak po potrebi. Ostavite da se prirodno osuši, pa ga potom usisajte. Uvek testirajte postojanost boja na skrivenom području pre pune upotrebe. Pažnja: nadražuje oči. Koristite samo po uputstvu. Ne prskati u oči, na kožu ili na odeću. Perite ruke odmah posle upotrebe. Ne gutajte i ne udišite. Čuvajte van domašaja vašeg deteta. Tretman prve pomoći: ako se proguta, odmah pozovite centar za kontrolu trovanja ili veterinara. Ne izazivati povraćanje. Ukoliko dođe u kontakt sa očima ili kožom, dobro ispirati vodom 20 minuta. Nije za ljudsku upotrebu.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.

Za sve narudžbine van teritorije Republike Srbije, dostava se vrši putem usluge D EXPRESS D.O.O. za inostranstvo.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.999,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.999,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.