Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Syoss

Brend: Syoss
SYOSS Šampon za kosu Curles&Waves 440ml SYOSS Curles&Waves šampon za talasastu i kovrdžavu kosu. Formula s proteinima soje definiše i hidrira kovrdže i sprečava kovrdžavost i bez feniranja. Najbolji rezultati postižu se uz upotrebu regeneratora. Pakovanje sadrži 440ml. Sastav: Aqua (Water, Eau) ·..
489,60 RSD
Brend: Syoss
SYOSS Šampon za kosu Full hair 5D 440ml Syoss Full hair 5 je šampon za tanku kosu bez volumena. Formula s petorostrukim učinkom s tigrovom travom aktivno stimuliše koren vlasi, vidljivo povećavajući volumen. Sprečava lomljenje te čini kosu bujnom i snažnijom. Pakovanje sadrži 440ml. Sastav:Aqua (Wat..
489,60 RSD
Brend: Syoss
SYOSS Šampon za kosu Salonplex 440ml SYOSS Salonplex šampon za opterećenu i oštećenu kosu. Formula s tešnjinim cvetom obnavlja oštećene veze među vlaknima vlasi. Smanjuje lomljivost kose uzrokovanu čestim četkanjem i oblikovanjem. Najbolji rezultati postižu se uz upotrebu regeneratora. Pakovanje s..
489,60 RSD
Brend: Syoss
Syoss Color Conditioner Tsubaki Blossom: Regenerator za farbanu kosu koji pomaže hidrataciju suve vlasi i produžava trajanje boje. Istraživanje na korisnicama je pokazalo da čuva boju kose i do 12 nedelja. Preporučljivo je da se koristi na farbanoj ili nijansiranoj kosi, ali mogu ga koristiti i nefa..
489,60 RSD
Brend: Syoss
Šampon za izuzetno oštećenu kosu koji umanjuje 7 vidljivih znakova oštećenja vlasi. Specijalna formula koncetrovanih sastojaka sa dubinskim delovanjem, prodire duboko u vlas, i utiče na vidljive znake pucanja i oštećenja. Šampon je idealan za kosu koja je suva, ispucalih vrhova, sklona lomljenju i p..
489,60 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)