Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

VetPlanet EctoGuard spot-on za pse preko 30kg, 6 ml

EctoGuard spot-on je prirodan proizvod na bazi esencijalnih ulja, koji štiti vašeg ljubimca od buva i krpelja u periodu do 4 nedelje. Formulisan je po jedinstvenoj vodootpornoj formuli, tako da štiti i nakon kiše ili kraćeg kupanja. Vrlo je efikasan, blagotvoran za kožu i krzno, prijatnog mirisa.

SASTAV: Nim, dekanoinska kiselina (iz kokosovog ulja), lavanda, citronela

Na osnovu istraživanja efikasnosti i toksikološkog profila aktivnih supstanci formulisali smo jedinstveni proizvod koji sadrži esencijalna ulja drveta neem ili margosa,lavande I citronele i dekanoinsku kiselinu. Ekstrakt neem-ovog ulja poseduje izrazito repelentno svojstvo koje odbija insekte. Lavanda I citronella su izraziti repelenti I deluju sinergistički . Dekanoinska kiselina, kao drugi aktivni sastojak dobija se iz kokosovog ulja putem hidrolize. Ima „feromonske“ funkcije i razvija snažan odbojni efekat. Kombinacija aktivnih supstanci proizvodi značajnu sinergiju koja proširuje efekat.

Repelenti kao što je EctoGuard ne ubijaju parazite već ih jednostavno drže podalje od domaćina, ali ako se parazit već našao na domaćinu, nateraju ga da napusti kožu u vrlo kratkom roku, jer koža domaćina sada deluje odbojno na njega. Efekat repelenta je tako snažan da paraziti čak i ne ujedu domaćina.

Pored repelentnog dejstva na insekte ove prirodne supstance imaju i druga svojstva, deluju baktericidno i blagotvorno na dlaku I kožu.

DOZIRANJE: Odvrnite čep sa tube, razgrnite dlaku i nanesite ceo sadržaj kap po kap, celom dužinom leđa životinje – otprilike na svaka 3 cm – od repa do vrata, direktno na kožu. Ne nanosite po krznu i ne utrljavajte. Nakon nanošenja preparata, radi boljeg efekta potrebno je životinju dobro očešljati. Vreme koje je potrebno da krpelji I buve napuste krzno I dlaku životinje je 24h.

EctoGuard spot-on ponovite posle 4 nedelje zbog produžetka zaštite.

ROK TRAJANJA: naznačen na pakovanju. 

NAČIN ČUVANJA: na suvom,hladnom i tamnom mestu, van domašaja dece.Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.999,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.999,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.