Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

ROYAL CANIN Oral Sensitive 30 0,4kg

Oral Sensitive 30 0,4kg

Dokazano smanjeno obrazovanje zubnog kamenca / 59% za 28 dana upotrebe!Kompletna suva hrana hrana za odrasle mačke za negu zuba i desni. Hrana za mačke Royal Canin Oral Care je hrana koja pomaže u sprečavanju nastanka plaka i kamenaca. Zubi vaše mačke važni su ne samo za jelo već i za rad sa ostatkom sveta; dok se igraju sa drugima i dok grizu svoje igračke. Za sprečavanje zubnih problema važno je održavati zube čistima i zdravima. Kamenac nastaje kada zubni plak dođe u kontakt sa pljuvačkom i mineralizuje se. Obratite se svom veterinaru ako kod mačke otkrijete kamenac ili ako ima drugih problema sa zubima ili desnima.Ovo je uravnotežen, celovit obrok sa hranljivim sastojcima koji pomažu u smanjenju stvaranja plaka na zubima vaše mačke. Blagotvorno deluje na usta i zube vaše mačke na dva načina: mehanički i hemijski. Veličina, tekstura i oblik komadića podstiču žvakanje, što daje efekat svakodnevnog četkanja i smanjuje stvaranje zubnog plaka. Sredstva za uklanjanje kalcijuma dodata ishrani vezuju kalcijum iz pljuvačke i na taj način smanjuju stvaranje kamenaca iz plaka. Obrok takođe sadrži izbalansiranu količinu minerala za zdrave mokraćne puteve.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.999,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.999,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.