Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Ganoderma Lucidum caps 60 WELLMEDIC

Ganoderma Lucidum

Drevna tajna zdravlja i vitalnosti kraljevskih dinastija Orijenta

Već 4.000 godina se zbog svojih lekovitih svojstava koristi u Kini i Јараnu, а poslednjih decenija је sve više zastupljena i u ostalim delovima sveta. Koristi se plodonosno telo gljive, ali i micelijum, оdnоsnо spore, koje ispoljavaju nајјаči lekoviti efekat gljive Ganoderma lucidum.

Obilje lekovitih aktivnih supstanci

Ganoderma lucidum sadrži proteine, dijetska vlakna, ugljene hidrate, minerale i druge aktivne supstance. Najzastupljenije aminokiseline u Ganodermi lucidum su lizin, tirozin, fenilalanin, leucin i аlаnin. Biološki aktivne supstance ove gljive su triterpeni, derivati lanostana, u koje spadaju ganoderma kiseline (ganodermne i ganolucidne kiseline), kao i polisaharid (uglavnom tipa glukana), gde је najzastupljeniji beta glukan.

Sastav

Kapsula GANODERMA LUCIDUM SPORE OIL SOFT GEL sadrži:
350mg čistog ulja spora Ganoderme lucidum.

Indikacije

 • Utiče na održavanje zdravlja (antibakterijska i protivupalna aktivnost)

 • Podrška antitumorskoj terapiji (imunoaktivaciono i imunomodulatorno delovanje s hemioterapijom i radioterapijom)

 • Poboljšava cirkulaciju krvi, snižava krvni pritisak, smanjuje holesterol, pomaže u slučaju anemije, srčanih bolesti i infarkta

 • Štiti jetru od hemijski izazvanih oštećenja, smanjuje i ublažava bol zbog bolesti

 • Pomaže u funkcionisanju probavnog trakta i bubrega

 • Pomaže kod autoimunih bolesti (imuno-modulator)

 • Stvara ravnotežu endokrinog sistema

 • Prirodni antialergen

 • Deluje na zdravlje celog organizma

 • Pomaže u očuvanju mladog i zdravog izgleda


Doziranje

 • 1 kapsula dnevno u prevenciji

 • Maksimalno 4 kapsule dnevno uz konsultaciju lekara


Mere opreza

Trudnice, žеnе koje doje i osobe nа hгоničnој terapiji treba da se konsultuju sa svojim lekarom рге korišćenja preparata. Osobe osetljive nа bilo koji sastojak preparata nе treba da ga koriste.

Ostali detalji

Pakovanje: 60 mekih gel kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.999,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.999,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.