Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

FORTAN Calciumcitrat 600g

Fortan Calciumcitrat 600G
FORTAN Calciumcitrat 600g
FORTAN Calciumcitrat 600g Izvođenje i regulacija kontrolnih funkcija uključuju povezivanje nekoliko metaboličkih procesa. Telo se lako obrađuje kalci..
3.185,52 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Fortan
  • Šifra proizvoda: 046-003-02876
FORTAN Calciumcitrat 600g

Izvođenje i regulacija kontrolnih funkcija uključuju povezivanje nekoliko metaboličkih procesa.
Telo se lako obrađuje kalcijum-citratom. Kosti su prirodna zaliha kalcijuma u ​​telu.
Sposobnost tela da apsorbuje kalcijum iz hrane smanjuje se kako životinja raste i ako joj je narušena konstitucija. Tamo gde je unos kalcijuma nedovoljan, on se vadi iz kostiju da bi se nadoknadio, što dovodi do toga da kosti postanu porozne i lomljive.
Kalcijum je takođe neophodan hranljivi sastojak za stabilnu strukturu kostiju, za koagulaciju krvi i za kontrakcije mišića.
Citrat obavlja brojne kontrolne funkcije koje uključuju povezivanje nekoliko metaboličkih procesa. Kod životinja postoji bliska veza između metabolizma citrata i efekata vitamina D. Sam citrat takođe ima pozitivan efekat u borbi protiv rahitisa.
FORTAN Kalcijum citrat je jednokomponentni.

Lako rastvorljiv kalcijum 21%.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.

Za sve narudžbine van teritorije Republike Srbije, dostava se vrši putem usluge D EXPRESS D.O.O. za inostranstvo.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.000,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.000,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.