Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Blog RSS Feed

20.11. SVETSKI DAN DETETA
oliva 0 321
Danas slavimo najveće blago sveta - decu! Iako je svaki dan njihov, danas se podsećamo da su njihova prava i potrebe uvek aktuelna tema. Na današnji dan 1959. godine Generalna skupština Ujedinjenih nacija usvojila je Deklaraciju o pravima deteta, a t..
14.11. Svetski dan borbe protiv dijabetesa
oliva 0 177
Danas je Svetski dan borbe protiv dijabetesa. Obeležavanje ovog dana započele su Međunarodna federacija za dijabetes i Svetska zdravstvena organizacija 1991. godine. Zašto baš 14. novembar? Izbor datuma nije nasumičan. Upravo je na ovaj dan rođen Fre..
18.08. INSTANT SPREMNE ZA LETNJE HALJINE
oliva 0 1627
Da li spadate u onu grupu žena koja redovno zanemaruje negu tela? Osim što se nekad setite da namažete losion ili kremu, više od toga ne radite? Budući da su aktuelne velike vrućine pred nama i da nam je koža neminovno otkrivena, to bi pod hitno treb..
23.06. NEGA FARBANE PLAVE KOSE TOKOM LETA
oliva 0 2193
Ukoliko imate farbanu kosu ili želite da je ofarbate po prvi put onda bi trebalo da znate da je nega takve kose često izazov. Posebno ukoliko je plava ili blajhana, a danas se upravo njome bavimo. Obojena kosa sa sobom nosi to da je dlaka mnogo krtij..
16.05. KAKO DA RUŽ NA USNAMA STOJI DO 8 SATI
oliva 0 2814
Kada se kaže ruž, misli se pre svega na ružičastu boju. Međutim, danas govorimo o karminima, bez obzira na njegovu nijansu jer verujemo da je proizvod za usne neizostavni deo svakog nesesera. Čak su i naše bake, ako ništa drugo, imale svoj omiljeni r..
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)