Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Beviplex B complex tbl 30 GALENIKA

Beviplex B Complex Tbl 30 Galenika
Beviplex B complex tbl 30 GALENIKA
Beviplex B tablete sadrže kombinaciju vitamina B grupe. Zbog međusobno povezanih uloga u organizmu, preporučuje se uzimanje svih B vitamina zajedno. ..
335,23 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Galenika
  • Šifra proizvoda: 001-027-04890
Beviplex B tablete sadrže kombinaciju vitamina B grupe. Zbog međusobno povezanih uloga u organizmu, preporučuje se uzimanje svih B vitamina zajedno.

U fazi rasta i razvoja, kao i povećanog umnog rada u školskom uzrastu, a i za bolji imunitet i pripremu organizma za odbranu od virusa i prehlade, deci je potreban povećan unos ovih vitamina. Ukoliko su deca probirljiva ili slabo jedu, potrebno je uvesti suplementaciju vitamina B kompleksa. Osim dece, neophodni su osobama sa povećanim potrebama za vitaminima B grupe (dijete, akutna i hronična oboljenja), osobama izloženim fizičkim i umnim naporima (sportisti, rekreativci), osobama sa slabim apetitiom, osobama koje konzumiraju alkohol, osobama koje imaju problema sa kožom, osobama posle duže upotrebe antibiotika, starijim osobama.

Delovanje

  • Za pravilan rad nervnog sistema

  • Za zdravo srce i krvne sudove

  • Kod povišenog nivoa masti

  • Za lep izgled kože i kvalitet sluznice

  • Za opuštanje i dobro raspoloženje

Sastav
Niacin – 25 mg
Pantotenska kiselina – 5 mg
Vitamin B1 – 3 mg
Vitamin B2 – 3,4 mg
Vitamin B6 – 2 mg
Vitamin B12 – 1 µg

Način primene
Deca i odrasli: 1 tableta dnevno.

Dodatne informacije
Pakovanje: 30 tableta

Beviplex B tablete ne smeju koristiti osobe koje su alergične na vitamine B grupe ili bilo koji sastojak proizvoda kao i osobe na terapiji levodopom.
Bolesnici koji boluju od šećerne bolesti ili su na terapiji tricikličnim antidepresivima, alfa 1- blokatorima Beviplex B tablete mogu koristiti samo posle konsultacije sa svojim lekarom.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.

Za sve narudžbine van teritorije Republike Srbije, dostava se vrši putem usluge D EXPRESS D.O.O. za inostranstvo.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.000,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.000,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.