Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Aurapet

Brend: Aurapet
Osvežavajući aromaterapijski šampon sa lavandom i prirodnim biljnim ekstraktima pročišćava telo i um. Australijski čajevac aktivno čisti kožu Vašeg ljubimca, dok njegov miris pomaže u smanjenju stresa, a pokreće energiju. Temeljno nakvasite dlaku psa toplom vodom. Nanesite šampon od ušiju psa ka rep..
754,39 RSD
Brend: Aurapet
Osvežavajući aromaterapijski šampon sa lavandom i prirodnim biljnim ekstraktima pročišćava telo i um. Lavanda jača i hidrira dlaku, dok aroma lavande smanjuje nervozu i napetost ljubimca. Temeljno nakvasite dlaku psa toplom vodom. Nanesite šampon od ušiju psa ka repu, izbegavajući oči. Ukoliko šampo..
754,39 RSD
Brend: Aurapet
Osvežavajući aromaterapijski šampon sa lavandom i prirodnim biljnim ekstraktima pročišćava telo i um. Ruža hidrira kožu i dlaku, a njen miris pomaže u borbi protiv anksioznosti i opušta i Vašeg ljubimca i Vas. Temeljno nakvasite dlaku psa toplom vodom. Nanesite šampon od ušiju psa ka repu, izbegavaj..
754,39 RSD
Brend: Aurapet
Osvežavajući aromaterapijski šampon sa ruzmarinom, nanom i prirodnim biljnim ekstraktima pročišćava telo i um. Ruzmarin neguje kožu, dok njegov miris pokreće na akciju i ublažava umor. Menta deluje osvežavajuće i na Vas i na Vašeg ljubimca. Temeljno nakvasite dlaku psa toplom vodom. Nanesite šampon ..
754,39 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)