Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Enchen by Xiaomi fen za kosu Air 5

Enchen by Xiaomi Air 5 je kompaktan fen za kosu koji će brzo i efikasno osušiti kosu. Dizajn Enchen by Xiaomi Air 5 je ergonomski i izdržljiv, tako da ne zauzima mnogo prostora. Na ručki se nalazi prekidač za menjanje brzina, kao i dugme za aktiviranje protoka hladnog vazduha. Fen za kosu Enchen by Xiaomi Air 5 ima snagu od 1800 V, što obezbeđuje da se vazduh brzo zagreje na potrebnu temperaturu. Principi strukture avionskih motora korišćeni su u kreiranju Enchen by Xiaomi Air 5 fena. Poseban oblik lopatica i otvora za vazduh efikasno smanjuju gubitak snage i povećavaju protok vazduha, a moćni japanski Mabuchi motor je u stanju da ubrza lopatice do 22000 obrtaja u minuti, što stvara protok vazduha od 13 m/s, koji može da osuši kosu čak i bez zagrevanja vazduh I bez mnogo buke. Karakteristike dizajna i motora omogućavaju vam da postignete veoma nizak nivo buke tokom rada, manji od 80dB. Koristeći sopstveni generator negativnih jona, fen za kosu Enchen by Xiaomi Air 5 dodatno jonizuje protok vazduha, zahvaljujući čemu ne samo da uklanja naelektrisanje iz kose, već i zatvara njihove ljuske na najmanji nivo, dajući kosi neverovatnu glatkoću i zdrav sjaj.

Osobenosti:

Moderan: Modni minimalistički dizajn u Xiaomi stilu

Snažan – 1800V snage pri protoku vazduha do 13m/s!

Tehnološki – japanski motor i sopstveni generator jona

Kvalitet – Kvalitetni materijali kućišta. Prijatan na dodir

Bezbedan – Vrlo osetljiv sistem zaštite od pregrevanja

Tiho – Nizak nivo buke

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.999,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.999,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.