Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Enchen by Xiaomi električni brijač Blackstone 3

Kompaktni vodootporni električni brijač sa LED ekranom. ENCHEN BlackStone 3 električni brijač koristi tri 3D nezavisne glave za brijanje kako bi se osiguralo bolje prianjanje i sigurnije brijanje. Glave za brijanje ENCHEN BlackStone 3 brijača savršeno glatko brijanje, prilagođeno konturama vašeg lica, što vam omućava da bez napora uklonite najkraće dlačice čak i sa teško dostupnih mesta prvi put, bez potrebe za naknadnim brijanjem. Rešetke glave za brijanje ENCHEN BlackStone 3 brijača su napravljene u obliku dvostrukog kruga i imaju veliku površinu kontakta sa kožom lica. Zbog svoje male debljine glave brijača značajno povećavaju efikasnost brijanja čak i u poređenju sa ručnim brijačem, lako uklanjajući čak i najkraće i pojedinačne dlačice. ENCHEN BlackStone 3 glave za brijanje se mogu odvojiti od tela brijača i isprati pod mlazom vodom. Oštrice su izrađene od visokokvalitetnog japanskog nerđajućeg čelika, što garantuje kvalitet i izdržljivost. Specijalni sistem pametnog brijanja ESM (Energi Smart Manager) održava konstantnu brzinu i snagu prilikom brijanja čak i kada je nivo baterije nizak, što vam omogućava ravnomerno brijanje. Električni brijač ENCHEN BlackStone 3 može se u potpunosti napuniti za samo 90 minuta i može se koristiti do 150 minuta. Uz prosečno dnevno brijanje od 1,5 minuta, jedno punjenje će biti dovoljno za do 3,5 meseca upotrebe. Električni brijač ENCHEN BlackStone 3 možete se nesmetano koristiti i tokom punjenja baterije. Zahvaljujući tip C konektoru vaš brijač možete puniti čak i prenosivim punjačem. Jedinstven ergonomski dizajn ENCHEN BlackStone 3 brijača vam olakšava brijanje jednom rukom. Telo električnog brijača je zaštićeno od vlage prema IPX7 standardu, što omogućava da se ovaj brijač koristi ne samo za suvo, već i za mokro brijanje. ENCHEN BlackStone 3 brijač ima i dodatnu oštricu trimera koja se uvlači - za korekciju zulufa ili brade.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.999,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.999,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.